Publicat pe Lasă un comentariu

Un fel de poveste …

Mi s-a spus că ar fi frumos să scriu despre cum a început totul. Cum mi-a venit ideea de a deschide un atelier handmade?

Ei bine, ca să fiu sinceră cu voi, în timpul concediului de creștere a copilului mi s-a făcut lehamite de atâta stat degeaba și așa în plictiseala mea, ce credeți că m-am gândit: ”Băi, ar fi o treabă să mă dau și eu pe trendul ăsta urban și să fac ceva!” Ce?! Păi cum ce?! Produse handmade personalizate prin pictură. Buuum! De ce?! Pentru că sunt o femeie „normală” căreia îi place să își complice viața și pentru că trebuia să fac si eu ceva cu talentul de a-mi mâzgâli caietele de matematică.

Așa că mi-am pus degetele catifelate (de la atâta spălat cu ȋnnălbitor hainele pătate a lui ficior-miu) și am început încetul cu încetul să îmi pictez drumul meu spre artizanat. ( Între noi fie vorba, fac o cruce maaaare acum și mă rog la toți sfinții ca Dumnezeu să țină cu artizana din mine. Nu de alta, dar cineva trebuie să îi și justifce soțului decizia de a plăti ratele din handmade. )
Povestea continuă!

Eu mă încăpățȃnez să realizez produse din bumbac, sustenabile și pline de culoare, iar universul se încăpățȃnează să îmi antreneze zenul și ghiftuiala cu inspirație.

Atât pentru moment. Mă duc să mă întind puțin că mă doare spatele de la cărat atâta creativitate!
Inspirație și culoare să aveți!

Semnat: Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *