Publicat pe Lasă un comentariu

Copacul cu curci

Vă amintiți voi copacul acela din curtea bunicilor, în care se cățărau găinile și curcile? Ei bine, asa sunt eu acum pe timp de autoizolare: un copac cu curci (curcănei de fapt): unul în brațe și unul călare în spatele meu, în timp ce eu încerc să ”lucrez de acasă” la articolele despre produsele personalizate prin pictură.

Dar am găsit o soluție ingenioasă: mă trezesc mai devreme și prind câteva ore bune de lucrat la ideile noastre de pictură personalizată, până se trezesc curcanii.

Bun! Zis și făcut!

Prima zi: sună ceasul la 6.30, mă trezesc cu chef și spor, deschid laptopul și încep munca. Și scriu și scriu și …. în 20 de minute, adorm în fund cu laptopul în brațe.

Mda! Mi-a ieșit de minune planul.

A doua zi: mă trezesc la 7, mai odihnită ca în prima zi, îmi beau cafeaua și încep treaba. În 5 minute, dă bucuria de mamă peste mine: curcănelul cel mare își întinde aripile:

”- Mami am visat că mi-ai pictat pe față un dragon și ne jucam pe afară. Mergem afară astăzi?

– Super mami, dar nu vrei să visezi în continuare? (întreb eu nepregătită fiind să devin copac de la 7 dimineața)

– Ba da!

– Păi închide ochii și visează!

– Dar eu vreau să visez cu ochii deschiși!”  (e de-al meu clar! Și eu visez cu ochii deschiși la 3 ore de liniște! … dar rămân cu visatul. Redevin copac!)

Cam așa decurg zilele noastre cu lucratul de acasă. În rest e plăcut: redecorăm pereții, pictăm mobila, dăm personalitate bucătăriei cu cionacul de bătut șnițele, învățăm că nu e voie să aruncăm cu mașina în doamna de la tv care vorbește doar de ”coroane” și viruși (” Mami, dar numai de asta vorbește tanti. Mă plictisește!”). Un adevărat deliciu!

… continuăm această sagă a societății moderne din 2020 și ne bucurăm de culorile copilăriei. Dacă nu noi, cele ce dau viață produselor personalizate prin pictură, atunci cine?

Vă îmbrățișează un copac bogat în curci și vă trimit zen de primăvară peste voi!

Totul va fi bine!

Semnat: Loredana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *