Publicat pe Lasă un comentariu

Cadourile copilăriei

Ah, copilărie!

Ce cadou minunat! Câte amintiri proiectate în omul matur de astăzi!

Dragilor, pe bune vă spun că eu încă mă simt copilul de odinioară. S-au mai schimbat puțin niște variabile, dar eu tot copilul ăla sunt. Să vă povestesc!

La 9 ani, mă alergau paznicii de la iaz pentru că le deranjam peștele cu concertele mele, ce aveau loc mereu cu picioarele în mâl. Acum mă aleargă deadline-urile și treburile cotidiene la care le găsesc mai mereu rezolvarea atunci când stau cu picioarele în apă rece. Eh! Poftim amintire cadou!

La 7 ani mi-am înfipt o furcă în picior de a văzut săraca, lumina de la capătul tălpii. Acum stau cu furca înfiptă în coaste lunar, când văd cum cresc facturile. Poftim cadou pentru copilul din mine!

La 5 ani am fugit de acasă, la bunici (la doar 3 km de mers pe jos). Dar să știți că eram ascultătoare. Mama mi-a spus că nu am voie să merg singură și de aia l-am luat și pe nepotul vecinei cu mine. Acum mai fug de acasă din când în când și mă mai plimb prin magazine. Stați liniștiți! Tot ascultătoare am rămas. De data asta mă duc singură așa cum îmi spune soțul. Nu îl mai iau pe nepotul vecinei .😉. Na! Poftim cadou de relaxare!

Și acum una dulce de tot.

La 4 ani m-am ”veselit” cu vinul de la cumătria lui frate-miu, de a ajuns săraca mamaia să mă descânte de deochi. Atât de veselă și energică eram. Deh! Ea nu știa că eram sub influența”sucului” roșu și dulce. Acum, credeți-mă pe cuvânt: tot ”suc” beau. Dacă nici ăsta nu mai e un cadou al copilăriei, atunci eu mă prind de turul pantalonilor și sar în sus în semn de revoltă.

De ce v-am spus toate astea?

Ca să vă arăt că știu câte ceva despre ce cadouri își doresc copiii. Doar am primit și eu atâtea, nu?

De 1 iunie copilul din mine vă recomandă să faceți cadouri marca Cotonic copiilorvoștri.

Avem seturi recreative ce implică colorarea textilelor cu carioci washable. Să nu uităm de pernuțele decorative în formă de  unicorni sau norișori, de păpușele noastre pictate manual sau de dragonii noștri pe băț, gata să fie luați la joacă.

Cu zâmbetul pe buzele roșii de la ”suc”, copilul din mine vă așteaptă plin de voie bună să îi spuneți despre cadoul ce vreți să îl oferiți copilului vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *